Wim Daniëls

Koken met taal

Cabaret

Wim Daniëls schotelt de verrukkelijkste taalgerechten voor

Uitverkocht

EXTRA voorstelling op vrijdag 11 december om 21.30 uur.

Letters, woorden, zinnen, leestekens, ze zijn als de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. Met taalvirtuoos en graag geziene talkshowgast Wim Daniëls aan het roer(en) als kok krijg je in Koken met taal de verrukkelijkste taalgerechten voorgeschoteld. Voor fijnproevers en liefhebbers van de gestampte pot. Luchtig maar niet opgeklopt, machtig maar niet zwaar op de maag.

Een avondje in de keuken van Wim Daniëls, dat is 'vermakelijk en interessant', aldus de Volkskrant over zijn programma Associëren.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Wim Daniëls
Website: