Weet je nog wel... toen was geluk nog gewoon!

Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos

Muziek/Concert

Een heerlijke reis langs prachtige Nederlandse liedjes

Wachtlijst

Wil je erbij zijn? Meld je dan vrijblijvend aan!
Ook zo'n zin om weer naar het theater te gaan? Meld je dan alvast vrijblijvend aan voor de wachtlijst van deze voorstelling. We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum, maar zodra die er is informeren we je gelijk als de verkoop (weer) van start gaat.

Weet je nog wel...
Na de twee succesvolle tours van Weet je nog wel, tijdloze liedjes en Weet je nog wel 2, een koffer vol liedjes, gaan Maaike Widdershoven, Ruud Bos en Tony Neef weer de theaters in met Weet je nog wel.. toen was geluk nog gewoon!

Een speciaal gemaakt programma om iedereen een hart onder de riem te steken. In deze heftige tijden is het fijn om even alles om je heen te vergeten en weg te dromen of mee te deinen op de meest ontroerende, grappige en herkenbare liedjes die dit trio voor het voetlicht heeft gebracht.

Alsof ze bij je in de huiskamer komen spelen en zingen, intiem, knus en dichtbij. Want daar verlangen we op dit moment meer dan ooit naar!

Met de onnavolgbare anekdotes en liedjes van Ruud Bos zelf, maar denk vooral aan titels als Vluchten kan niet meer   (Annie M.G. Schmidt/Harry Bannink), Mag ik dan bij jou (Claudia de Breij), Liefde van later (Jacques Brel), Dobbe dobbe dobbe (Guus Vleugel/Joop Stokkermans), Zusters Karamazov (Drs. P ), Josefien (Friso Wiegersma/Wim Sonneveld), Zing vecht huil bid Lach werk en bewonder (Ramses Shaffy) en nog veel meer moois wat het Nederlands cultureel erfgoed heeft voortgebracht.

Maaike, Tony en Ruud kunnen niet wachten om je weer in het theater te zien en je mee te nemen op reis langs de prachtige Nederlandse liedjes. En je gaat op vleugels weer naar huis, opgeladen en vol goede zin!

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 25,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Maaike Widdershoven (zang), Tony Neef (zang) en Ruud Bos (piano en enkele composities)