Vera Mann

Goesting

Muziek/Concert

Een One Mann Show

Bestel kaarten

Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen? Vera Mann neemt je mee op een ontroerende en muzikale reis mee met verhalen over een vrouwenleven en het leven voor het theater. Een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen.

De muziek is zorgvuldig gekozen en sluit naadloos aan op alle onderwerpen in de voorstelling. Vera wordt begeleid door twee fantastische muzikanten: pianist Ed Boekee en Diederick Ensink als multi-instrumentalist. De muziek varieert net zo als het leven zelf. Both Sides Now van Joni Mitchell is vertaald door Paul van Vliet en voor het eerst wordt het lied uit Gypsy in het Nederlands gezongen, Rose's turn in een vertaling van Jeroen de Beer. Het prachtige chanson Avec le Temps van Leo Ferré is door Vera Mann zelf vertaald

'Goesting' een allesomvattend woord. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel Goesting in het leven zoals het zich aandient! 

Bestel ook de Theater DagHap
Voorafgaand aan de voorstelling kun je vanaf 19.00 uur een heerlijke, vegetarische Theater DagHap komen eten. Lekker en gezond en je weet zeker dat je op tijd bij de voorstelling bent. Je kunt de Theater DagHap gelijk met je kaartje reserveren óf via deze llink. Bekijk hier het menu. 

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 23,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Vincent van den Elshout
Spel: Vera Mann, Ed Boekee en Diederick Ensink
Overig: Vera Mann (script), Paul van Vliet, Jeroen de Beer, Vera Mann, Raymond van het Groenewoud (vertalingen)
Website: