The Story of George Michael

Charly Luske en band

Muziek/Concert

Ode aan George Michael is terug in intieme setting

Wachtlijst

Wil je erbij zijn? Meld je dan vrijblijvend aan!
Ook zo'n zin om weer naar het theater te gaan? Meld je dan alvast vrijblijvend aan voor de wachtlijst van deze voorstelling. We weten op dit moment nog niet hoeveel mensen we toe mogen laten bij deze voorstelling, maar als er plek vrijkomt omdat we op mogen schalen informeren we je gelijk als de verkoop (weer) van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar het helpt artiesten en ons enorm als we vooraf weten hoe groot de belangstelling is. Wie weet kunnen we dan wel een extra voorstelling inplannen. Hartelijk dank alvast!

The Story of George Michael
George Michael zong het al... 'these are the days of the open hand, they will not be the last...'. Dit is inderdaad de tijd van verbinden en elkaar steunen. Het gaat nog wel even duren voor we weer terug kunnen naar 'normaal'...

We leven dus in bizarre dagen, maar muziek en theater zijn altijd een lichtpuntje geweest; de ode aan zanger George Michael, Story of George Michael is terug! Dit keer speelt Charly Luske met zijn fantastische band akoestisch Story of George MichaelUp close & personal. In een kleinere bezetting met deels nieuw repertoire t.a.v. de vorige show.

Geniet in een intieme sfeer van al die geweldige songs van George Michael, één van de beste zangers ooit!

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplceerd - Normaal € 30,50
  • Balkon Ongeplaceerd - Normaal € 30,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Charly Luske
Spel: Charly Luske (zang), Phaedra Kwant (bas, zang), Arie den Boer (drums), Nick Bult (piano, zang), Lo van Gorp (sax, zang) en Danjil Tuhumena (gitaar, zang)
Overig: Phaedra Kwant (tekst)