Superhelden van het dierenrijk (7+)

Sterrin Smalbrugge en Romilly van den Bergh

Jeugd/Familie

Op avontuur door de wereld van de reptielen

Bestel kaarten

Welkom in de avontuurlijke wereld van Sterrin Smalbrugge, met haar 26 jaar de jongste reptielen-expert van Nederland. Samen met haar goede vriend Romilly, die gespecialiseerd is in de omgang met giftige en gevaarlijke dieren, laat ze in Superhelden van het dierenrijk zien hoe bijzonder reptielen en slangen zijn. Zo kan het publiek van dichtbij leren waarom deze dieren onmisbaar zijn voor de natuur. Een belangrijke én spannende les voor jong en oud. Kom je ook… als je durft?

Wist jij bijvoorbeeld dat sommige reptielen superheldenkrachten hebben? In Superhelden van het dierenrijk onthullen Sterrin en Romilly het geheim van het gilamonster, wat voor een levensreddend medicijn zorgt, en het mysterie van de kameleon, hoe maakt dit beest zich onzichtbaar?

Superhelden van het dierenrijk is een interactieve theatershow voor jong en oud. Sterrin en Romilly willen hun passie voor reptielen overbrengen en een nieuwe generatie van natuurbeschermers inspireren. Voor het te laat is.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven namelijk in het theater geen 1,5 meter afstand te houden en tellen niet mee in de telling van het maximum aantal bezoekers per zaal; kies dus bij het bestellen van kaarten voor je kinderen voor het prijstype 'kind' zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 18,00
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 18,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Sterrin Smalbrugge en Romilly van den Bergh