Stephanie Struijk (voorheen Stevie Ann)

Vanaf toen

Muziek/Concert

Intense, intieme liedjes die de tijd heel even doen stilstaan

Laatste kaarten

Singer-songwriter Stephanie Struijk bracht als Stevie Ann vier uitstekend ontvangen Engelstalige albums uit. Met haar debuutalbum stond ze o.a. op Pinkpop. In 2016 maakte ze met Daniël Lohues een roadtrip door Amerika en tijdens die tocht schreef ze haar eerste album in het Nederlands. Haar gevoelens lieten zich toch het beste vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten, gestoken in een akoestisch Folk-jasje. Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. 

Met Vanaf toen voegt ze een Nederlandstalig hoofdstuk toe. Het programma staat in het teken van de muzikale en persoonlijke reis die 33-jarige zangeres de afgelopen 15 jaar heeft afgelegd. Ze gaat belangrijke sleutelmomenten uit haar leven langs, vergezeld door verhalen en hoopvolle liedjes over liefde, doorgaan en dromen. 

'Ja het is een beetje terugkijken, maar dan wel terugkijken met nieuwe liedjes. En ik ben gefascineerd door de toevalligheid van hoe dingen lopen, omdat het ook net even allemaal anders had kunnen gaan. Dat vind ik mooi aan van die keerpunten, dat je denkt, ik wist het toen nog niet, maar dat was echt een belangrijk moment! Wie weet als ik mijn verhaal vertel, dat er bij andere mensen ook wel luikjes opengaan naar van die 'Vanaf toen'-momenten.'

Kindamuzik over de cd Stephanie Struijk
'Zonder haar eigen stijl drastisch te veranderen, keert ze terug naar haar wortels. Met een geslaagde zoektocht naar haar eigen geluk, vrede en rust, gevangen in fijne, rustieke luisterliedjes vol verlangen. Jezelf opnieuw (uit)vinden blijkt soms gewoon een kwestie van terugkeren naar de basis'.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

Prijzen

  • Zaal ongeplaceerd - Normaal € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website: