Stefano Keizers

Sorry Baby

Cabaret

‘Bloedstollend cabaret’ NRC ★★★★★

Bestel kaarten

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben.

Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen.

Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

'Bloedstollend cabaret' (NRC ★★★★★) tegenover 'Twee sterren voor de moeite' (De Telegraaf ★★), hoe kan dit? Stefano Keizers kan dit. Oordeel zelf donderdag 26 november.

In de pers
Meer weten over wie Stefano Keizers is? Bekijk hier de promo van de documentaire over Stefano of hier een interview met hem in Op 1. 


Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

 • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Jelle Kuiper
Website:

Recensies

 • NRC ★★★★★

  'Bloedstollend cabaret'   

 • Trouw ★★★★★

  'Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen' 

 • Volkskrant ★★

  'Het is een dappere poging'    

 • De Telegraaf ★★

  'Twee sterren voor de moeite' 

Recensies

sluiten
 • NRC ★★★★★

  'Bloedstollend cabaret' 

   

 • Trouw ★★★★★

  'Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen' 

 • Volkskrant ★★

  'Het is een dappere poging'

   

   

 • De Telegraaf ★★

  'Twee sterren voor de moeite'