Space Academy Live (8+)

André Kuipers en Sander Koenen

Jeugd/Familie, Jongeren

Een buitenaards avontuur

Wachtlijst

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte voor jong en oud! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar 'boven' en 'onder' niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels valt, maar zweeft in bollen om je heen.

Tijdens deze wervelende show reis je naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live-experimenten komt de ruimte écht tot leven. Je ontdekt hoe een raketlancering voelt. Hoe hoog je kunt springen op de maan. Hoe het is om de hele dag te zweven. En of dat hier op aarde ook kan.

Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André? Aan het eind van de show kun je hem stellen!

Heb je een Amstelveenpas? Dan kun je voor slechts € 4 per persoon naar een jeugdvoorstelling! Lees er hier meer over.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven namelijk in het theater geen 1,5 meter afstand te houden en tellen niet mee in de telling van het maximum aantal bezoekers per zaal; kies dus bij het bestellen van kaarten voor je kinderen voor het prijstype 'kind' zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Grote Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 24,50
  • Grote Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 24,50
  • Balkon Ongeplaceerd - Volwassenen € 24,50
  • Balkon Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 24,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website: