Rupsje Nooitgenoeg (2+)

Een magische theatershow

Jeugd/Familie

Vier magische verhalen voor de allerkleinsten

Bestel kaarten

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van de wereldberoemde kinderboekenschrijver en illustrator Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt. Uiteindelijk ontpopt hij tot een prachtig kleurrijke vlinder.

In een magische en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 karakters uit andere bekende verhalen van Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegesleept in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Wedden dat de kleintjes met een grote glimlach het theater verlaten?

In de kerstvakantie.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven namelijk in het theater geen 1,5 meter afstand te houden en tellen niet mee in de telling van het maximum aantal bezoekers per zaal; kies dus bij het bestellen van kaarten voor je kinderen voor het prijstype 'kind' zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Grote Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 18,50
  • Grote Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 18,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website: