Renée van Wegberg

Renée van Wegberg Doet De Dames

Muziek/Concert

Renée Doet De Dames

Voorinschrijving

Voorinschrijving
Deze voorstelling gaat door als de theaters weer meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Schrijf je dus vooral in, dan geven we je een seintje als we op mogen schalen en de verkoop van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar je bent dan wel als eerste op de hoogte.

Renée Doet De Dames
Na haar met vier- en vijfsterren bekroonde soloprogramma List, Shaffy & Piaf brengt Musical Award Winnaar (in 2018 en 2020) Renée van Wegberg een ode aan Nederlandse zangeressen met Renée Doet De Dames. Renée Doet De Dames is het vervolg op de succesvolle voorstelling Hadewych Doet De Dames waarin zangeres Hadewych Minis ook een ode brengt maar dan met andere nummers. 

Het hart op tafel. Dat is wat Renée van Wegberg zich ten doel stelt, in deze opmerkelijke tijd waarin voor haar alles tot stilstand kwam en ruimte ontstond voor bezinning. In haar zoektocht naar bekende en onbekende Nederlandse parels kwam ze zichzelf tegen en vond ze muzikale herkenning. Nummers van kleinkunst iconen als Conny Stuart, Jenny Arean, Karin Bloemen, maar ook pop- en rockdiva's als Trijntje Oosterhuis en Anouk komen voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical.

Met persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Bijgestaan door muzikanten Ivo Schols en Berry Janssen wordt het een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

De pers over haar solodebuut:

'Een podiumpersoonlijkheid die moeiteloos twee uur weet te boeien. (...) Een sterk solodebuut.' (Algemeen Dagblad ★★★★)

'Een modeluitgave van lef, muzikaliteit, allure en goede smaak.' (Dagblad van het Noorden ★★★★★)

'Renée van Wegberg is op weg een ster te worden.' (Parool)

'Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady.' (Theaterparadijs ★★★★★)

'De beste chansonnière uit haar generatie in Nederland.' (Musicaljournaal)

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 27,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Joep Onderdelinden
Spel: Renée van Wegberg (zang), Berry Janssen (musical director, bas en zang) en Ivo Schols (piano, toetsen en zang)