René van Kooten en Shifting Daylight

Gemmae

Muziek/Concert

Sfeervolle, rijk gearrangeerde liedjes

Bestel kaarten

Na het goed ontvangen debuut Something so Real komt Shifting Daylight dit najaar met een nieuw album én een nieuwe voorstelling: Gemmae. Zanger en gitarist René van Kooten, gitarist Bram Bol en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij gaan in hun songs dieper in op de haastige trip die het leven soms lijkt te zijn. Een inspirerende reis vol dromen, hoop, liefde en groei, maar ook één van afscheid, verval, angst, onrust en verlies. Waar vind je houvast en hoe bepaal je wat echt belangrijk is in een tijd van zoveel 'moeten'? Voor de sfeervolle, rijk gearrangeerde liedjes laten de mannen zich inspireren door acts als de Eagles en Bon Iver.

Shifting Daylight is de band van zanger/acteur René van Kooten (o.a. les MisérablesThe Passion 2013, Beste Zangers 2016), gitarist/producer Bram Bol (o.a. David Benjamin) en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij (o.a. Jeroen Kant, Max Douw). Samen geven zij door het schrijven, het zelf opnemen en het live spelen van hun eigen liedjes, gehoor aan hun muzikale oer-behoefte: in alle vrijheid muziek maken.

Bestel ook de Theater DagHap
Voorafgaand aan de eerste voorstelling kun je vanaf 18.30 uur een heerlijke, vegetarische Theater DagHap komen eten. Lekker en gezond en je weet zeker dat je op tijd bij de voorstelling bent. Je kunt de Theater DagHap gelijk met je kaartje reserveren óf via deze link. Bekijk hier het menu. 

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten:
kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 23,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: René van Kooten, Bram Bol en Ingmar Spaaij
Website: