Rayen Panday

Trigger

Cabaret

Rayen Panday dwingt het ene na het andere lachsalvo af

Wachtlijst

N.a.v. de persconferentie van di 13 okt: goed nieuws! We hebben de voorstelling kunnen verplaatsen naar zaterdag 27 maart. Kaarten blijven geldig. Bezoekers hebben inmiddels per mail bericht van ons ontvangen. Lees hier meer.

Waarom hebben we het nodig om constant door van alles te worden getriggerd? De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af wat er nog écht speciaal is. Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt de ene na de andere lachsalvo af. Terwijl hij ondertussen de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. Of achter de piano kruipt om een paar heerlijke nummers te zingen.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 21,00
  • Balkon Ongeplaceerd - Normaal € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website: