Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)

Bureau Vanaf2

Jeugd/Familie

Ik hou van jou tot aan de maan… en terug!

Voorinschrijving

Voorinschrijving
Deze voorstelling gaat door als de theaters weer meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Schrijf je dus vooral in, dan geven we je een seintje als we op mogen schalen en de verkoop van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar je bent dan wel als eerste op de hoogte.

Raad eens hoeveel ik van je hou
'Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?' Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dát is niet makkelijk te meten! Samen maken ze veel avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. Terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: 'ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!'.

Raad eens hoeveel ik van je hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks en nu te zien in het theater als een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek.

In de voorjaarsvakantie.

Veilig en vertrouwd - max 30 bezoekers
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden. 

Goed om te weten: We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 15,00
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 15,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Wesley de Ridder
Overig: Dick Feld (script) en Fons Merkies (muziek)
Website: