Peachez

Toneelgroep Maastricht

Toneel

'Beste voorstelling van het jaar' ★★★★★ terug vanwege succes (Elsevier)

Bestel kaarten

Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen in Peachez, een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis. De voorstelling vertelt het verhaal van Ilja Leonard Pfeijffers succesroman Peachez uit 2017 die werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. 

Porgy Franssen speelt een professor op zekere leeftijd die al zijn leven lang in zijn hoofd leeft en en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een mailtje krijgt van een hem onbekende vrouw. Ze noemt zichzelf Sarah Peachez, en er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling tussen de twee. Waar de professor niet meer op rekende gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven rigoureus zal veranderen. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt.

Franssen en Van de Wetering spelen met Peachez een intiem liefdesduet, muzikaal bijgestaan door multi-instrumentalist Axl Peleman. 

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilzitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 25,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Michel Sluysmans
Spel: Porgy Franssen en Maartje van de Wetering
Overig: Ilja Leonard Pfeijffer (tekst), Michel Sluysmans (tekstbewerking) en Axl Peleman en Ron Reuman (muziek)