Niels Geusebroek

Solo

Muziek/Concert

Intiem theaterconcert van singer-songwriter in hart en nieren

Bestel kaarten

Bij Niels Geusebroek komt de muziek recht uit het hart, weten we van zijn albums Lines  (2013) - met de nummer 1-hit Take Your Time Girl- en Wild fire uit 2016. Het was een tijdje rustig rond Niels, om goede redenen: hij besloot meer tijd met zijn kinderen door te brengen en de rust te nemen voor het schrijven van nieuwe muziek. Het eerste resultaat, de single Anyone Out There, klonk al door de ether en nu komt deze singer-songwriter in hart en nieren terug naar het theater. Dat is goed nieuws voor iedereen die houdt van prachtige, ingetogen liedjes, die optimaal klinken als ze in de puurste vorm en intiemste vorm gespeeld worden: solo, met enkel zijn gitaar.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 22,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website: