Musical4daagse

Word een musicalster in vier dagen

Jeugd/Familie

Kom je ook vier dagen lang, zingen, dansen en acteren?

Aanmelden

Wegens succes komt de Musical4daagse in de herfstvakantie terug naar Schouwburg Amstelveen! Word jij ook een musicalster in vier dagen? Kom je ook vier dagen lang, zingen, dansen en acteren? Tijdens de Musical4daagse krijgen kinderen van 6 t/m 12 jaar de kans om intensieve musicalles te volgen. Vier dagen lang zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor publiek.

De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke project geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie musical les te volgen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical.

Iedereen tussen 6 tot 12 jaar met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen kunnen zich aanmelden via de website van Musical4daagse.

• De Musical4daagse is van maandag 12 t/m  donderdag 15 oktober 2020
• Opgeven kan t/m 28 september 2020
• Let op, er is maar beperkt plaats!
• Kosten voor vier dagen: € 157,95

Ook in de voorjaarsvakantie van maandag 22 tot en met donderdag 25 februari kun je meedoen met de Musical4daagse.

Wat vonden oud-deelnemers?
'Het was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!' aldus Fenna (11)

'Een professioneel en enthousiast team met aandacht voor elk kind. Dans, zang, spel en leuke kostuums, alles is goed georganiseerd. Complimenten hoe jullie het voor elkaar krijgen om in 4 dagen een zo'n leuke musical neer te zetten!' (moeder van Imke)

'Veerle en Charlotte hebben genoten, veel geleerd en gestraald! Het was erg goed georganiseerd en wat ontzettend leuk dat ze een mooi persoonlijk geschreven rapport meekregen. Complimenten en veel dank voor deze mooie ervaring!' (moeder van Veerle en Charlotte)

 

 

Bekijk ook eens