Musical4daagse voorjaarsvakantie 2021

Word een musicalster in vier dagen

Jeugd/Familie, Musical/Show

Aanmelden

Wegens succes komt de Musical4daagse in de voorjaarsvakantie terug naar Schouwburg Amstelveen! Word jij ook een musicalster in vier dagen? Kom je ook vier dagen lang, zingen, dansen en acteren? Tijdens de Musical4daagse krijgen kinderen van 6 t/m 12 jaar de kans om intensieve musicalles te volgen. Vier dagen lang zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor publiek.

De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke project geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie musical les te volgen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical.
Iedereen tussen 6 tot 12 jaar met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen kunnen zich aanmelden via de website van Musical4daagse.
• De Musical4daagse is van maandag 22 t/m  donderdag 25 februari 2021
• Opgeven kan t/m 1 februari 2021
• Let op, er is maar beperkt plaats!
• Kosten voor vier dagen: € 157,95

Wat vonden oud-deelnemers?
'Het was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!' aldus Fenna (11)

'Een professioneel en enthousiast team met aandacht voor elk kind. Dans, zang, spel en leuke kostuums, alles is goed georganiseerd. Complimenten hoe jullie het voor elkaar krijgen om in 4 dagen een zo'n leuke musical neer te zetten!' (moeder van Imke)

'Veerle en Charlotte hebben genoten, veel geleerd en gestraald! Het was erg goed georganiseerd en wat ontzettend leuk dat ze een mooi persoonlijk geschreven rapport meekregen. Complimenten en veel dank voor deze mooie ervaring!' (moeder van Veerle en Charlotte)

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om 
vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. 

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Cast & info

Overig: Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers
Website: