Musical4daagse meivakantie

Word een musicalster in vier dagen

Jeugd/Familie, Musical/Show

Zingen, dansen, acteren en een echte voorstelling

Aanmelden

De Musical4daagse gaat door!
Er zijn nog een paar plekjes, meld je aan voor 23 april via de Musical4daagse.

Belangrijk om te weten:

  • maandag 3 t/m donderdag 6 mei
  • 09.00 tot 15.00 uur
  • 6 t/m 12 jaar
  • 4 dagen zingen, dansen en acteren
  • Kosten voor vier dagen: €159,95 
Hoe is het om op het toneel te staan? Deze meivakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf op het toneel staan. Zingen, dansen en acteren, dat ga jij doen tijdens De Musical4daagse. Je maakt een musical in 4 dagen met een voorstelling.

Iedereen die meedoet met De Musical4daagse krijgt een ervaring om nooit meer te vergeten. Het is uniek. Kinderen stappen de magie van het theater binnen. Je hebt geen ervaring nodig. Theater is voor ieder kind.

Het zaallicht gaat uit en alle kinderen staan klaar. Je ziet je kind gespannen wachten tot dat hij mag beginnen met zingen. Je hoort het eerste woord, het gaat goed! Je kind krijgt met ieder woord meer zelfvertrouwen en straalt. Het lijkt wel magie.

De Musical4daagse kan binnen de coronamaatregelen doorgaan in de meivakantie!
De Musical4daagse krijgt de landelijke uitzondering voor georganiseerde jeugdactiviteiten t/m 17 jaar. Helaas is het deze editie niet mogelijk om publiek toe te laten tot de voorstelling, maar natuurlijk zal de voorstelling worden gefilmd zodat alle kinderen er thuis nog een keer van kunnen genieten met het hele gezin!

Bekijk ook eens

Cast & info

Overig: Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers
Website: