Monkie (3+)

Wijnand Stomp

Jeugd/Familie

Monkie het knuffelaapje dat zoekraakt

Bestel kaarten

Wie kent Monkie niet? Het knuffelaapje dat zoekraakt en door allerlei dieren wordt meegenomen voor terugkeert bij zijn rechtmatige eigenaar. Dertig jaar geleden won dit verhaal in zachte kleuren en lijnen het Gouden Penseel en nog steeds is het favoriet bij peuters en kleuters.

Wijnand Stomp, een van de beste theatrale vertellers
Wijnand Stomp tovert Monkie's prenten tevoorschijn uit zijn grote magische vertelkast en speelt, samen met zijn jonge publiek, het verhaal van Monkie de aap. Een schot in de roos bij de jonge bezoekers, want het kwijtraken van je knuffel is natuurlijk de nachtmerrie van elk kind. Monkie speelt in op die angst én stelt gerust. Al dertig jaar en nog zeker dertig jaar…

In de herfstvakantie.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven namelijk in het theater geen 1,5 meter afstand te houden en tellen niet mee in de telling van het maximum aantal bezoekers per zaal; kies dus bij het bestellen van kaarten voor je kinderen voor het prijstype 'kind' zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil
t zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 13,50
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind t/m 12 jaar € 13,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website: