Moeder van glas

Theatermonoloog gespeeld door Sandra Mattie

Toneel

Gekte is dichterbij dan je denkt

Bestel kaarten

Moeder van glas, is de toneelbewerking van het gelijknamige boek van schrijver en columnist Roos Schlikker. Een verhaal over haar bipolaire moeder. Maar meer dan dat. Het is een ontroerend en vaak ook humoristisch stuk over een belangrijk onderwerp dat te weinig aandacht krijgt: een mens is meer dan zijn gekte.

Met de toneelbewerking van het boek gaat een langgekoesterde wens van Roos Schlikker en haar vaste schrijfpartner en regisseur Erris van Ginkel in vervulling. Deze theatermonoloog wordt gespeeld door Sandra Mattie. Mattie is bekend van haar theaterwerk en speelde o.a. in tv-series als De Fractie, Zuidas en Flikken Maastricht.

Over Schlikker en Van Ginkel
Schlikker en Van Ginkel schreven afgelopen seizoen het script van Doet Sneeuw Pijn voor Solo Stories. Afgelopen jaren schreven ze al diverse scripts voor toneelproducties. Producties die vaak vier sterren scoorden in recensies van kwaliteitskranten. Zoals Hart tegen Hart (script), Safaripark Zuidas (script en regie) en Dansen met de Vijand (script en regie). 

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven. 

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 24,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Erris van Ginkel
Spel: Sandra Mattie
Overig: Roos Schlikker en Erris van Ginkel (tekst)
Website: