Martijn Koning

Koning van de toekomst

Cabaret

Hoogste grapdichtheid-garantie

Bestel kaarten

Martijn Koning heeft zichzelf een pauze cadeau gedaan. Voor een stuiterbal als Martijn iets totaal tegennatuurlijks. Waar anderen even uitpuffen, stroopte hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Wat gaat die pauze met hem doen? Hoe ziet die Koning van de Toekomst eruit…? 
Koning probeerde het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht. Maar mèn wat is dat moeilijk. Hij is dolblij dat hij weer op tour gaat! Zijn hoofd staat nooit stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en komische observaties op zijn publiek af. 
Koning heeft geheid de 'hoogste grapdichtheid-garantie'; 80 minuten pure stand-up comedy.

De pers over Martijn Koning: 
'Binnen het genre van de stand-up staat Koning aan de top.' (NRC ★★★★)
'Koning toont zijn grote verteltalent…' (Volkskrant ★★★★)
'Hij snapt dat het uitvergroten van je eigen mankementen vrijwel altijd op de lachspieren werkt.' (Parool)

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor het Facebook Evenement voor de laatste info. 

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 21,00
  • 2e rang - Normaal € 20,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Raoul Heertje