Marlijn Weerdenburg

Marlijn zingt

Muziek/Concert

Met muziek van o.a. Paul de Munnik, Herman van Veen en Daniël Lohues

Wachtlijst

Ze bekeek alle hoeken van de theaterwereld, maar voor de veelzijdige Marlijn Weerdenburg blijft theater en zang de combinatie die haar hart sneller laat kloppen. Hoogste tijd om haar droom in vervulling te laten gaan met Marlijn Zingt.

Ze vroeg haar idolen - onder meer Paul de Munnik, Huub van der Lubbe, Herman van Veen en Daniël Lohues - om liedjes voor haar te schrijven en dat resulteerde in prachtige, nieuwe muziek en Nederlandstalige teksten. In het openhartige Marlijn Zingt vertelt ze tussen de liedjes door over haar leven, het moederschap en de ziekte van haar vader.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 21,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Paul de Munnik
Overig: Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf, Daniël Lohues, Izaline Calister (teksten en muziek) e.a.
Website: