Marley 75

Rootsriders

Muziek/Concert

Greatest hits King of Reggae: Bob Marley

Bestel kaarten

De voorstelling is verplaatst naar zaterdag 2 oktober 2021. Kaarten blijven gewoon geldig. Bezoekers hebben inmiddels per mail bericht van ons ontvangen. 

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Bob Marley werd geboren. Of om precies te zijn: op 6 februari 1945 in Nine Miles, een gehucht in de Jamaicaanse bergen, waar het in 1981 overleden reggae-icoon ook werd begraven, met zijn gitaar en een zak wiet.

Alle reden dus voor de Rootsriders, een van de beste Bob Marley tributebands ter wereld, om de enige echte King of Reggae in het zonnetje te zetten. Marley75 wordt een spetterende show met de allerbeste songs die hij ons naliet. Denk aan I Shot The Sheriff, Get Up, Stand Up en Is This Love. Alle klassiekers komen voorbij dus dit wordt een show die je als liefhebber van de enige echte King of Reggae zeker niet wilt missen. Positive vibrations gegarandeerd! 

Aanvang concert Marley75 is gewijzigd in 20.00 uur.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 26,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website: