Liefdesles

Kees Boot, Stefan Rokebrand, Nhung Dam, Yara Alink

Toneel

Spannend relatiedrama die naar adem doet snakken

Bestel kaarten

Twee psychiaters, twee patiënten, één thema dat iedereen aangaat: de liefde. Wat hebben we nodig? Wat spreken we uit? Hoe krijgen we de eeuwige onzekerheid onder controle en waarom blijkt flirten toch steeds weer zo'n onmisbaar element in het leven? En komt er eigenlijk ooit iemand heelhuids uit de strijd der liefde?

Wie leert er hier een les?
Laat je meevoeren in een venijnig en razendsnel spel in twee therapiekamers, waarbij ook de eigen relaties van de psychiaters niet gespaard blijven. Na het alom bejubelde Hartstocht, een thriller is Liefdesles  opnieuw een spannend relatiedrama van Nhung Dam en Koos Terpstra. Een wervelwind van snelheid, humor en herkenbaarheid, die naar adem doet snakken.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven. 

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 31,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Koos Terpstra
Spel: Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam en Stefan Rokebrand