Liefdesles

Kees Boot, Stefan Rokebrand, Nhung Dam, Yara Alink

Toneel

Spannend relatiedrama die naar adem doet snakken

Wachtlijst

Wil je erbij zijn? Meld je dan vrijblijvend aan!
Ook zo'n zin om weer naar het theater te gaan? Meld je dan alvast vrijblijvend aan voor de wachtlijst van deze voorstelling. We weten op dit moment nog niet hoeveel mensen we toe mogen laten bij deze voorstelling, maar als er plek vrijkomt omdat we op mogen schalen informeren we je gelijk als de verkoop (weer) van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar het helpt artiesten en ons enorm als we vooraf weten hoe groot de belangstelling is. Wie weet kunnen we dan wel een extra voorstelling inplannen. Hartelijk dank alvast!

Liefdesles
Twee psychiaters, twee patiënten, één thema dat iedereen aangaat: de liefde. Wat hebben we nodig? Wat spreken we uit? Hoe krijgen we de eeuwige onzekerheid onder controle en waarom blijkt flirten toch steeds weer zo'n onmisbaar element in het leven? En komt er eigenlijk ooit iemand heelhuids uit de strijd der liefde?

Wie leert er hier een les?
Laat je meevoeren in een venijnig en razendsnel spel in twee therapiekamers, waarbij ook de eigen relaties van de psychiaters niet gespaard blijven. Na het alom bejubelde Hartstocht, een thriller is Liefdesles  opnieuw een spannend relatiedrama van Nhung Dam en Koos Terpstra. Een wervelwind van snelheid, humor en herkenbaarheid, die naar adem doet snakken.

Lees hier een interview met Nhung Dam en Koos Terpstra.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

 • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 31,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Koos Terpstra
Spel: Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam en Stefan Rokebrand

Recensies

 • Scenes.nu ★★★★

  "Heerlijk toneel met originele plotwendingen"

 • Volkskrant ★★★★

  'Liefdesles is een verrassend, spannend, origineel en lekker vlot gespeeld verhaal' 

 • HDC Dagbladen

  'In heerlijk spel van vier aan elkaar gewaagde acteurs volgen de verwikkelingen elkaar snel op. Niets is wat het lijkt en de ontknoping van  Liefdesles is ronduit verrassend.'   Lees verder

 • Telegraaf ★★★

  'Boeiende materie en intelligent geschreven'

Recensies

sluiten
 • Scenes.nu ★★★★

  "Heerlijk toneel met originele plotwendingen"

 • Volkskrant ★★★★

  'Liefdesles is een verrassend, spannend, origineel en lekker vlot gespeeld verhaal' 

 • HDC Dagbladen

  'In heerlijk spel van vier aan elkaar gewaagde acteurs volgen de verwikkelingen elkaar snel op. Niets is wat het lijkt en de ontknoping van  Liefdesles is ronduit verrassend.'  

 • Telegraaf ★★★

  'Boeiende materie en intelligent geschreven'