Joris Linssen & Caramba

Nieuwe Streken

Muziek/Concert

Avontuurlijke verhalen en aanstekelijke muziek

Bestel kaarten

Joris Linssen en zijn band bewerken liedjes van Nederlandse streekartiesten. Uit alle hoeken van ons land verzamelen ze regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in het Nederlands en vol overgave.

Een meeslepend theaterconcert met avontuurlijke verhalen, aanstekelijke muziek en interactie met het publiek.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 22,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Joris Linssen (zang en teksten), Marcel van der Schot (piano, accordeon en zang), Djem van Dijk (zang en percussie), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang)
Overig: Fotocredit: Sas Terpstra
Website: