Johan Derksen

The Sound of The Blues & Americana

Muziek/Concert

Weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues en authentieke americana

Bestel kaarten

Televisie orakel Johan Derksen komt, na twee succesvolle theatershows terug naar Amstelveen met  The Sound of The Blues & Americana. Deze keer staan de blues en de vanuit Amerika oprukkende americana sound centraal. Speciaal hiervoor haalt Derksen een Amerikaanse artiest naar Nederland: Malford Milligan. Milligan was de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. 

Om de sound van de blues en americana eer aan te doen, heeft Derksen de beste vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma. Naast Milligan voegt Derksen de volgende namen toe aan zijn internationale line-up: Sean Webster, Hilde Vos, Erwin Java, Jack Hustinx, Eric van Dijsseldonk, Roel Spanjers, Roelof Klijn en Fokke de Jong.

De blues en de americana sound schurken in dit programma voortdurend tegen elkaar aan. Verwacht weergaloze gitaarsolo's, rauwe blues songs en de authentieke americana sound zoals alleen deze rasartiesten kunnen brengen.

In de pers
Johan Derksen was te gast bij 'Waar is de Mol?'. Bekijk hier de uitzending.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 29,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Johan Derksen, Malford Milligan, Sean Webster, Hilde Vos, Erwin Java, Jack Hustinx, Eric van Dijsseldonk, Roel Spanjers, Roelof Klijn en Fokke de Jong