Jan Rot

O ja!

Muziek/Concert

Een heerlijke tijdreis door de jaren '90

Wachtlijst

Deze voorstelling is uitverkocht, er geldt een wachtlijst. Bij voldoende belangstelling komt er mogelijk een tweede voorstelling bij, dus meld je hier aan.

Jan Rot neemt je mee naar het einde van de vorige eeuw, de jaren '90. De door Frits Spits gekroonde Koning van de Hertaling  waagt zich aan hits van Nirvana en U2 tot die draak uit Titanic, naast natuurlijk eigen muzikale hoogtepunten en vrolijke verhalen uit die tijd. Tussendoor wordt ruim gestrooid met O ja!-momenten uit het collectief geheugen. Een heerlijke tijdreis, ook voor wie denkt: 'Mmm, jaren '90 heb ik niet veel mee.' Laat dat maar aan Jan over.

'Tien teksten lezen van Jan Rot per dag en je bent maanden gelukkig', schreef de Volkskrant over zijn liedbundel #stopdetijd. Kun je nagaan hoe heerlijk het is om de man er zelf bij te horen!

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Prijzen

  • Zaal Ongplaceerd - Normaal € 19,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website: