In Holland staat een huis (2 t/m 7 jr.)

Dirk Scheele met band

Jeugd/Familie

Groot meezingfeest voor iedereen vanaf 2 jaar

Wachtlijst

Wil je erbij zijn? Meld je dan vrijblijvend aan!
Ook zo'n zin om weer naar het theater te gaan? Meld je dan alvast vrijblijvend aan voor de wachtlijst van deze voorstelling. We weten op dit moment nog niet hoeveel mensen we toe mogen laten bij deze voorstelling, maar als er plek vrijkomt omdat we op mogen schalen informeren we je gelijk als de verkoop (weer) van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar het helpt artiesten en ons enorm als we vooraf weten hoe groot de belangstelling is. Wie weet kunnen we dan wel een extra voorstelling inplannen. Hartelijk dank alvast!

In Holland staat een huis 
In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt kinderpopster Dirk Scheele samen met een spetterende liveband de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z'n Dirks. Hij steekt grote Oudhollandse hits als Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk en skaversie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends.

Als klap op de vuurpijl maakt Dirk samen met het publiek een nieuw Hollands liedje! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk's eigen kinderhits ook niet ontbreken.

Heb je een Amstelveenpas? Dan kun je voor slechts € 4 per persoon naar een jeugdvoorstelling! Lees er hier meer over.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 18,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Hans Thissen
Spel: Dirk Scheele en liveband
Overig: Dirk Scheele (concept, zang, gitaar en liedjes)
Website: