Het Veterstrikconcert (4+)

De Grote Haay

Jeugd/Familie

Een kinderpopconcert met liedjes van Pluk van de Petteflet, Kikker en Alfred J. Kwak

Bestel kaarten

Het Veterstrikconcert is een heus kinderpopconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. Een concert dat bol staat van oude, bekende kinderliedjes als Op een grote paddenstoel en In een groen knollenland, afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als Strontvlieg, Dromen en liedjes die hij schreef voor oa. Kinderen voor Kinderen, de orkestvoorstelling van Pluk van de Petteflet en Kikker. Tussendoor worden er korte verhalen en gedichten voorgelezen.

De Grote Haay
De Grote Haay is het gezelschap onder artistieke leiding van Mark Haayema. Het script en de liedteksten zijn van Mark Haayema, de muziek van Diederick Ensink en de poppen zijn vervaardigd door Elout Hol. De voorstelling wordt afwisselend gespeeld door Aniek Stokkers & Dennis de Groot of Noralie Jansen & Diederick Ensink.

In de herfstvakantie.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven namelijk in het theater geen 1,5 meter afstand te houden en tellen niet mee in de telling van het maximum aantal bezoekers per zaal; kies dus bij het bestellen van kaarten voor je kinderen voor het prijstype 'kind' zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil
t zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Grote Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 17,50
  • Grote Zaal Ongeplaceerd - Kind t/m 12 jaar € 17,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Mark Haayema
Spel: De band bestaat afwisselend uit Jan en Keez Groenteman en/of Diederick Ensink. De zangers zijn afwisselend Mark Haayema, Abke Bruins en Dennis de Groot.