Het is maar een peepshow

Wart Kamps & Stephanie Louwrier

Toneel

Tragikomedie over een wereld zonder cultuur

Bestel kaarten

Nieuwe tragikomedie over een fictieve, nabije toekomst waarin twee gerenommeerde acteurs zich in een wereld bevinden waar cultuur een pervers woord is geworden. 

We bevinden ons in een fictieve, zeer nabije toekomst, waarbij cultuur uit de samenleving is verbannen. Theaters zijn in brand gestoken, musea vernield, kunstopleidingen gesloten. Het enige wat qua vertier nog mag is mensen kijken op terrassen, bezoekjes aan de Efteling, sauna's of seksclubs.

'Is iedereen hier on the same page? Kunnen we gaan Shakespearen?'
Het kleine groepje acteurs wat nog niet is opgepakt of monddood is gemaakt, is underground gegaan, zoekend naar nieuwe mogelijkheden om hun geliefde theatervak voort te zetten. Onze twee hoofdfiguren doen dat in de vorm van een peepshow. De voorkant van hun gebouw is als peepshow gemaskeerd, een façade! 

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om 
vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. 

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 22,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Esther Habbema
Spel: Wart Kamps en Stephanie Louwrier
Overig: Bart van den Donker (tekst)
Website: