Happy Hour

Mugmetdegoudentand

Toneel

Alles mag gezegd, een avond zonder belemmeringen

Bestel kaarten

Sinds 1985 legt Mugmetdegoudentand de tijdgeest onder de loep in humoristische en intelligente voorstellingen. Happy Hour is een komisch en dramatisch stuk over populistische mannen, hun echtgenotes en drie actrices (Lineke Rijxman, Malou Gorter en Rosa van Leeuwen).

Drie belangrijke heren komen maandelijks bij elkaar in een chique bar. Ze praten over het leven en de wereld en maken zich op om belangrijke beslissingen te nemen. Al gauw knallen de champagnekurken, gaan de jasjes uit en lopen de emoties hoog op. Ze bespotten elkaar, troeven elkaar af, paaien elkaar en slaan om zich heen. Alles mag worden gezegd en gedaan tijdens deze avond zonder belemmeringen. Het wachten is op de ontploffing. Maar wanneer komt die? Happy Hour is al bijna voorbij.

'Als het Muiderslot en de Afsluitdijk tot het nationaal erfgoed behoren, dan mag Mugmetdegoudentand ook wel eens op die lijst.' (Dagblad van het Noorden)

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om  vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees  hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Olaf Mafaalani
Spel: Lineke Rijxman, Malou Gorter en Rosa van Leeuwen (met medewerking van Margo Verhoeven)
Overig: Rebekka de Wit, Sheila Sitalsing, Lineke Rijxman en Franky Ribbens (teksten)
Website: