Haal het doek maar op

Tony Neef, Mariska van Kolck, Julia Berendse e.a.

Muziek/Concert, Musical/Show

Onvergetelijke hits uit de jaren zestig en zeventig

Bestel kaarten

In januari 2020 ging in het DeLaMar Theater de nieuwe Nederlandse musical Haal het doek maar op - van Appelscha tot Zierikzee in première. Een schets over Nederlandse artiesten op de schnabbeltour in de jaren zestig, zeventig en tachtig. De musical werd door het publiek in het land goed ontvangen en kreeg mooie recensies. 'Een originele musical, met 42 evergreens', kopte het Parool.

Een topcast met o.a. Tony Neef, Mariska van Kolck en Julia Berendse brengt een concertante versie van de oorspronkelijke musical.  SpiegelbeeldRitme van de regenTelkens weerSammyLand van Maas en WaalDans je de hele nacht met mijBrandend Zand en nog veel meer tophits komen allemaal voorbij. Liedjes die een zweem van nostalgie oproepen en die je heerlijk kunt meezingen.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten:
  kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilzitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 25,50
  • Balkon Ongeplaceerd - Normaal € 25,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Paul van Ewijk
Spel: Tony Neef, Mariska van Kolck, Julia Berendse, David van den Tempel, Jordy van Loon en Willemijn van Holt
Website: