Esmée Dekker

Speciale musical middag

Muziek/Concert

Musicalster Esmée Dekker zingt bekende musicalsongs

Wachtlijst

Update: deze voorstelling moet vanwege de coronamaatregelen helaas worden verplaatst. Er is nog geen nieuwe datum gevonden. Kaartkopers ontvangen bericht zodra er meer duidelijkheid is en krijgen dan de keus om mee te gaan naar de nieuwe datum, óf je kiest voor een voucher of geld terug.

Esmée Dekker
Musicalster Esmée Dekker, bekend van De Jantjes, My Fair Lady en Evita, was de afgelopen jaren te zien in vele musicals. Op haar 26-jarige leeftijd heeft zij al diverse rollen mogen spelen. Op deze bijzondere musical middag neemt ze je mee in haar carrière tot nu toe. 

Haar pianist Rob Mennen is ook geen onbekende, hij werkt o.a. samen met Ernst Daniël Smid, Brigitte Heitzer en Suzan Seegers.

Behalve haar prachtige stem brengt Esmée ook de kostuums en rekwisieten mee uit diverse voorstellingen. Ze vertelt over de verschillende rollen die zij heeft gespeeld en zingt de bekendste liedjes. Van Annie mg Schmidt tot Evita en van De Jantjes tot liedjes van Toon Hermans. Alles komt voorbij op deze speciale musical middag. 

Veilig en vertrouwd - max 30 bezoekers
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden. 

Goed om te weten: We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 19,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Esmée Dekker en Rob Mennen (pianobegeleiding)