Ernst, Bobbie en de rest (4-8)

Pimp de Sint Show

Jeugd/Familie

Muzikaal Sinterklaasfeest vol avontuur en veel liedjes

Bestel kaarten

Sinterklaas is dit jaar een stuk hipper dan anders. Hij heeft een persoonlijk assistent die hem helemaal van deze tijd maakt. Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas. Als Ernst en Bobbie erachter komen wat er met Sint gebeurd is, moeten ze alles op alles zetten om samen met alle jongens en meisjes uit de zaal Sinterklaas te redden!

Een gezellige en spannende sinterklaasvoorstelling vol bekende Sinterklaasliedjes gecombineerd met de bekende hits van Ernst en Bobbie. Voeg daar een doldwaas avontuur aan toe, vol met grappen, een hoop actie, twee Segways die het theater doorzoeven en je hebt de Pimp de Sint Show.

De Volkskrant gaf deze voorstelling maar liefst 4 sterren. Volgens de makers zelf is Pimp de Sint misschien wel de allerleukste show uit het rijke oeuvre van het populaire kinderduo.  

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven namelijk in het theater geen 1,5 meter afstand te houden en tellen niet mee in de telling van het maximum aantal bezoekers per zaal; kies dus bij het bestellen van kaarten voor je kinderen voor het prijstype 'kind' zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Grote Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 23,00
  • Grote Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 23,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende
Overig: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende (regie, script, liedteksten en muziek)
Website: