Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal

Más Viento Zonda!

Muziek/Concert

Zwoele zomerklanken en romantische ballades

Bestel kaarten

Deze twee rasmusici voeren u een avond lang mee op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Viento Zonda.

Eric Vloeimans is misschien wel de meest gelauwerde trompettist van dit moment. In zijn succesvolle tournee Viento Zonda toverde hij samen met de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal zwoele zomerklanken en romantische ballades tevoorschijn.

Nu staan ze opnieuw samen op het podium met Más Viento Zonda! Een voorstelling waarin het warmbloedige Argentijnse geluid en Vloeimans' unieke melodische en karakteristieke improvisatiestijl samenvloeien tot één muzikaal bad.

De pers over Viento Zonda: 'Fabeltrompet klinkt magisch.' (Het Parool)

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

 

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Eric Vloeimans (trompet) en Juan Pablo Dobal (piano)
Website:
Website: