Enge Buren

BASTA! - De allerlaatste show

Cabaret

Je laatste kans!

Wachtlijst

Voor deze voorstelling gaan wij op zoek naar een nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen bericht zodra er meer duidelijkheid is en krijgen altijd het aanbod om mee te gaan naar de nieuwe datum óf de keuze voor een voucher of geld retour. 

Wil je erbij zijn? Meld je vrijblijvend alvast aan!
Ook zo'n zin om weer naar het theater te gaan? Meld je dan alvast vrijblijvend aan voor de wachtlijst van deze voorstelling. We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum, maar zodra die er is informeren we je gelijk als de verkoop (weer) van start gaat.

Basta!
Na 2.893 optredens, 7 avondvullende shows, 243 liedjes, 28 dansjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 73 totaal mislukte acts, 633 pizza's (calzone), 1 hit, 4 scheidingen, 5x Lowlands, 27 benefietoptredens, 283 gebroken snaren en 2.567 overige (niet nader te omschrijven) onzin is het mooi geweest en begint Enge Buren aan het allerlaatste theaterseizoen. Daarna is het voorgoed BASTA!

Uit het immense repertoire van dit unieke cabarettrio wordt een geheel nieuw programma samengesteld. Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. De grootste hits 'mogen' worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd!

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Vrije plaatskeuze - Normaal € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Michiel Bos, Henk van der Weijden, Pyr Tilma
Website: