Elke Vierveijzer

Lucht

Muziek/Concert, Muziektheater

Eerlijke en kwetsbare avond muziektheater

Bestel kaarten

Elke Vierveijzer. Misschien ken je haar van haar ode aan Maarten van Roozendaal Om te janken zo mooi. Of van haar prachtige stem, bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Misschien ken je haar wel helemaal niet. Dan is dit veelzijdige theaterconcert een mooie gelegenheid. Na Om te janken zo mooi en Zonder Genade is het tijd voor Lucht. Een veelzijdig theaterconcert over aanpassing en ontsnapping, over doorgaan en stilvallen. Vierveijzer maakt er een rauwe, eerlijke en kwetsbare avond van, soms met een poppy sound, dan weer met een klassiek theaterlied.

De pers over haar vorige programma's: 

'Een prachtige stem, een aantal briljante hoogtepunten en bijtende noodzaak. Elke Vierveijzer laat zien dat ze een grote toekomst tegemoet gaat' (Theaterkrant *** over Zonder Genade)

'Vierveijzer is een veelbelovend zangeres met een heldere, krachtige stem. Samen met pianist Michiel Wetzer staat ze met beide benen in de Nederlandse kleinkunsttraditie, met verhalende liederen die soms doen denken aan Maarten van Roozendaal.'  (de Volkskrant *** over Om te janken zo mooi)

'Elke Vierveijzer geeft in Om te janken zo mooi de liedjes van Van Roozendaal echt een eigen kleur.' (Theaterkrant ****)

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 19,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Jessica Borst en Kim Arnold
Spel: Elke Vierveijzer (tekst, muziek, gitaar en zang)
Overig: Michiel Wetzer (muzikale begeleiding)
Website: