Dominic Seldis

Simply, DOMINIC.

Muziek/Concert

Intieme muzikale avond met de beste klassieke jazz- en filmmuziek

Voorinschrijving

Voorinschrijving
Deze voorstelling gaat door als de theaters weer meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Schrijf je dus vooral in, dan geven we je een seintje als we op mogen schalen en de verkoop van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar je bent dan wel als eerste op de hoogte.

Update: deze voorstelling moet vanwege de coronamaatregelen helaas worden verplaatst. Er is nog geen nieuwe datum gevonden. Kaartkopers ontvangen bericht zodra er meer duidelijkheid is en krijgen dan de keus om mee te gaan naar de nieuwe datum, óf je kiest voor een voucher of geld terug.

Simply, DOMINIC
Simply, DOMINIC. belooft een intieme muzikale avond te worden, met de beste klassieke -, jazz- en filmmuziek. Voor liefhebbers van Britse humor, geweldige muziek en entertainment! Dominic Seldis, bekend van o.a. het hitprogramma Maestro, brengt met zijn muzikale trio een unieke kleinschalige show. Nederlands meest bekende en geliefde Brit geeft een exclusief inkijkje in zijn wereld vol onvergetelijke muzikale momenten.

Een avond waarin hij zijn favoriete muziek vervlecht met hilarische anekdotes; je verlaat de zaal gegarandeerd met een smile on your face. Als contrabassist, dirigent en presentator laat Dominic geen gelegenheid voorbij gaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek. Zijn theatershow Music, Maestro! trok volle zalen, volgend jaar staat de reprise gepland in de Nederlandse theaters.

 

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 29,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Dominic Seldis (contrabas), Rembrandt Frerichs (piano) en Vinsent Planjer (drums)