De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Büch

Dick van den Toorn

Toneel, Muziektheater

Muziektheater over verhalenicoon met Dick van den Toorn

Bestel kaarten

Zeventien jaar na zijn dood keert de spraakmakende schrijver en tv-presentator Boudewijn Büch terug naar zijn voormalige middelbare school: het Bonaventuracollege in Leiden. Op bevlogen wijze vertelt hij over zijn 'helse' schooltijd, zijn schrijverschap, zijn onstilbare verzameldrift, zijn vele reizen en zijn liefde voor kunst, literatuur en popmuziek. Büchs leven is een aaneenschakeling van onvoorstelbare verhalen, die vaak te mooi lijken om waar te zijn.

Gerardjan Rijnders regisseert het Leidse Theater Ins Blau in een voorstelling over onze afhankelijkheid van verhalen. De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch toont een gevoelige man, een gekwelde kunstenaar, die uit angst voor het 'echte leven' verstrikt raakte in zijn eigen verzinsels.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven. 

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal ongeplaceerd - Normaal € 19,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Gerardjan Rijnders
Spel: Dick van den Toorn
Overig: Ton van der Meer (muziek), Kevin Jolly (tekst) en Rob de Graaf (schrijfbegeleiding)
Website:
Website: