De wolf en de zeven geitjes (3+)

Gijs van Rhijn, Japke Hartog en Ronald Jonker

Jeugd/Familie, Klassieke muziek

Sprookje van Grimm in een swingend nieuw jasje

Wachtlijst

Voor deze voorstelling gaan wij op zoek naar een nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen bericht zodra er meer duidelijkheid is en krijgen altijd het aanbod om mee te gaan naar de nieuwe datum óf de keuze voor een voucher of geld retour. 

Wil je erbij zijn? Meld je vrijblijvend alvast aan!
Ook zo'n zin om weer naar het theater te gaan? Meld je dan alvast vrijblijvend aan voor de wachtlijst van deze voorstelling. We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum, maar zodra die er is informeren we je gelijk als de verkoop (weer) van start gaat. 

De wolf en de zeven geitjes (3+)
Na het succes van Peter en De Wolf buigt dit te gekke gezelschap zich nu over een andere wolf. Gijs en zijn muziekvrienden Japke en Ronald steken het sprookje De wolf en de zeven geitjes van de gebroeders Grimm in een swingend nieuw jasje.

Het sprookje gaat over een moedergeit die haar kinderen waarschuwt de deur voor niemand open te doen, omdat de boze wolf in het bos loopt. Maar als moeder weg gaat, ziet de wolf zijn kans… In deze vrolijke familievoorstelling gaat voor kinderen ge-componeerde klassieke muziek van onder andere Beethoven en Debussy hand in hand met door het trio geschreven kinder-liedjes.

Over de makers
Gijs van Rhijn won in 2011 het Leids Cabaret Festival. De jury hing aan zijn lippen vanwege zijn sterke mimiek en dynamiek in zijn verhalen. Mede door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet hij kinderen moeiteloos mee te krijgen naar de mooiste sprookjeswerelden. Japke Hartog is een veelzijdig en bevlogen zangeres en pianiste. Als muzikaal-leidster is ze al lang betrokken bij projecten met kinderen en jongeren. Ronald Jonker is een gepassioneerd muzikant. Hij speelde in diverse bands en is basgitaarleraar voor groot en klein.

Heb je een Amstelveenpas? Dan kun je voor slechts € 4 per persoon naar een jeugdvoorstelling! Lees er hier meer over.

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 15,00
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 15,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Gijs van Rhijn, Japke Hartog (piano) & Ronald Jonker (bas)