De Winter Gruffalo (3+)

Meneer Monster

Jeugd/Familie

Spannende sneeuw-slapstick voor de kleintjes

Bestel kaarten

Brr, de winter komt eraan. Gelukkig herneemt Meneer Monster zijn hilarische bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet van de avonturen van Muis.

Muis wordt door de andere dieren uitgenodigd om lekker te komen eten. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap. Maar Muis weet wel beter: ze zien hém als het lekkere hapje. Daarom verzint Muis dat hij al een eetafspraak heeft bij de supergriezelige Gruffalo.

De pres over de vorige voorstelling De Gruffalo:
'Peuters en volwassenen zitten van begin tot eind op het puntje van hun stoel.' (Theaterkrant)

In de kerstvakantie.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. Kinderen t/m 12 jaar hoeven namelijk in het theater geen 1,5 meter afstand te houden en tellen niet mee in de telling van het maximum aantal bezoekers per zaal; kies dus bij het bestellen van kaarten voor je kinderen voor het prijstype 'kind' zodat we zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 16,00
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 16,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Hans Thissen
Spel: Stijn Hoes, Gerold Guthman, Henk de Reus, Anton van der Sluis, Freek Nieuwdorp, Nard Verdonschot en Niels Gooijer (drie acteurs in wisselende samenstelling)
Overig: Naar het boek van Julia Donaldson en Axel Scheffler, Johan Annemarie Klijn (decor en kostuums), Bart van den Heuvel (lichtontwerp)