De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

Meneer Monster

Jeugd/Familie

Volkomen geschifte familievoorstelling naar de mega populaire bestseller

Voorinschrijving

Voorinschrijving
Deze voorstelling gaat door als de theaters weer meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen. Schrijf je dus vooral in, dan geven we je een seintje als we op mogen schalen en de verkoop van start gaat. Het verplicht je tot niks, maar je bent dan wel als eerste op de hoogte.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen
Andy en Terry hebben een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut gemaakt. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster heeft samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal gezet. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij die al enkele theaterseizoenen furore maakt.

Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie dat bulkt van de energie en spelplezier. Met deze voorstelling De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

In de voorjaarsvakantie.

Quotes over De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen:

'Een fantastisch toneelbeeld dat niet zou misstaan in een mega filmproductie.' (VSCD Theaterjury)

'Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs.' (Kinderjury ZAPP Theaterprijs)

'In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit.' (Theaterkrant ★★★★)

'Het trio acteert met zo'n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt.' (de Volkskrant)

Veilig en vertrouwd - max 30 bezoekers
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden. 

Goed om te weten: We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Volwassenen € 17,50
  • Zaal Ongeplaceerd - Kind tot 12 jaar € 17,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Liesel Badorrek
Spel: Christiaan Bloem, Olaf van de Ven en Chris Koopman
Overig: Richard Tulloch en Edward van de Vendel (script)