De Chaos van 2020

Nieuw Utrechts Toneel

Toneel

'I would give myself an A+.' - Donald Trump

Bestel kaarten

Wat is echt en wat is nep? Door wiens ogen kijk je naar de wereld en de mensen om je heen? Het Nieuw Utrechts Toneel onderzoekt het en speelt De chaos van 2020  op drie plekken tegelijkertijd. Greg speelt vanuit een tijdelijke dependance, Viktor en Yootha staan in het theater en Robin speelt mee vanuit de VS. De acteurs staan in verbinding met elkaar en het publiek. 

Op 3 november 2020 mogen de Amerikanen weer naar de stembus. Gunnen ze Trump nog eens vier jaarin office? Covid-19 stak een stokje voor de studiereis van theatermaker Greg en Viktor naar de VS. De wereld ging op slot, maar de inspiratie voor theater over de Verenigde Staten werd ge-supersized. Het coronavirus zorgde voor verschuiving van macht op het wereldtoneel, complottheorieën, een schrijnende kloof tussen arm en rijk en spraakmakende persconferenties van de zittende president. 

De chaos van 2020 is een wezenlijke, urgente, grappige, intelligente, toegankelijke, actuele, muzikale, goed verzonnen en tegelijk heel erg ware voorstelling naar aanleiding van, voorafgaand aan en na afloop van de Amerikaanse verkiezingen.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten:
  kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilzitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 23,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Roeland Hofman
Spel: Viktor Griffioen, Greg Nottrot, Yootha Wong-Loi-Sing en Robin Virginie
Website: