Daphne Gakes

Ik, Daphne Gakes

Cabaret

Vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen?

Voorinschrijving

Wil je erbij zijn? Meld je dan vrijblijvend aan!
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan voor de voorinschrijving van deze voorstelling. Het verplicht je tot niks, maar het helpt artiesten en ons enorm als we vooraf weten hoe groot de belangstelling is. Hartelijk dank alvast!

Ik, Daphne Gakes
'Leven doe je door te spelen,' zo luidt Daphne Gakes' devies. Als kind wilde ze maar één ding: zo snel mogelijk volwassen worden. Nu ze eindelijk groot is wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in wilde avonturen en doet waar andere mensen alleen maar van dromen. Ze woont in een camper, komt rond van de kunst en stelt zich open voor Jan en alleman.

Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild - vol seks, drugs en rock & roll - of kalm - met rust, reinheid en regelmaat? Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden in de escort. In een daverende coming-of-age-voorstelling neemt Daphne Gakes je mee naar deze cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan de grens?

 

 

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 19,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Dick van den Toorn
Spel: Daphne Gakes
Website: