Constellations

Britte Lagcher & Beau Schneider

Toneel

Voor iedereen die wel eens verliefd is geweest

Bestel kaarten

Marie en Roland ontmoeten elkaar op een feestje. Zij is natuurkundige, hij imker. Ze gaan wat drinken, of misschien wel niet. Ze worden hopeloos verliefd. Of een van de twee is al verloofd. Misschien leven ze nog lang en gelukkig. Of niet lang, maar tragisch kort.

Vanuit de klassieke opzet - jongen ontmoet meisje - vertelt Nick Payne's Constellations oneindig veel verhalen. Staat de toekomst in de sterren? Of hangt ons leven van louter toeval aan elkaar? Constellations is een stuk over vrije wil en vriendschap. En over de multiversumtheorie. Maar ook over honing. Zoete honing en kosmische liefde.

Een geraffineerde reis vol spetterend acteerwerk. Constellations is soms vrolijk en speels, maar altijd oprecht en verrassend en was te zien van West End tot Broadway en van China tot Peru. Een voorstelling voor iedereen die wel eens verliefd is geweest. 

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten:
kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 22,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Laurens Krispijn de Boer
Spel: Beau Schneider en Britte Lagcher
Overig: Nick Payne (tekst)
Website: