Britta Maria, Maurits Fondse en Oleg Fateev

Aznavour, mon amour

Muziek/Concert

Ode aan een van de geliefdste chansonniers aller tijden

Laatste kaarten

Charles Aznavour, de zanger, de componist, de tekstschrijver. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Deze voorstelling viert zijn muziek en leven.

Zijn rijke oeuvre wordt bezongen door zangeres Britta Maria (chansons van Schoonheid en Troost) en pianist/zanger Maurits Fondse (Matthijs van Nieuwkerk noemde hem één van de beste pianisten van Nederland) en accordeonist Oleg Fateev (o.a. Brel de Zoete Oorlog met Jeroen Willems). Met chansons in het Frans en een enkele (eigen) vertaling naar het Nederlands en Engels.

Ze spelen de prachtige chansons van Aznavour en vertellen tussen door over zijn leven: zijn strijd om zanger te worden, want Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten. Zijn schrijftalent, hij schreef o.a. ook liedjes voor Edith Piaf, zijn volhardendheid, zijn engagement en zijn uiteindelijke triomf.

Van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La Bohème, Hier Encore, la Mama, She, Comme ils disent naar Les Comédiens...

Emmenez-moi au bout de la Terre...

De pers over voorgaande voorstellingen van dit trio:

'Drie muzikanten van de buitencategorie zorgden voor een betoverende avond.' (Noord-Hollands Dagblad)

'Alle Francofielen, levensgenieters en vrijbuiters hier moet je heen! Deze drie laten je even een glimp van de hemel zien.' (Musicalnieuws)

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. 

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 20,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Britta Maria (zang), Maurits Fondse (piano en zang) en Oleg Fateev (accordeon)
Website:
Website: