Bram Bakker

Opgebrand

Theatercollege

Persoonlijke en professionele zoektocht naar de burn-out

Wachtlijst

Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte? Of een geschenk, een wake-up-call? Wie het weet mag het zeggen.

Psychiater Bram Bakker zag honderden patiënten, die niet verder konden met het leven dat ze gewend waren te leiden. Maar om nu te zeggen dat hij een betrouwbare diagnose in de aanbieding had…

Opgebrand is zowel een persoonlijke als een professionele zoektocht. Soms treurig en emotioneel, maar ook hilarisch en lachwekkend. Er worden geen pillen gepromoot, mindfulness staat ook niet op de kaart, maar wellicht wordt u wel op ideeën gebracht in dit wervelende, interactieve theatercollege van de burn-out-deskundige die het zelf ook niet precies begrijpt.

Veilig en vertrouwd
 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 21,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Website:
Duur: Circa 90 minuten geen pauze