Amsterdam Klezmer Band

Klezmer into the Future

Muziek/Concert, Muziek/Concert

Dansen met de beste klezmerband van Nederland

Bestel kaarten

Al ruim twintig jaar eindigt elk optreden van de Amsterdam Klezmer Band in een bruisend dansfeest. Want dat is nou eenmaal wat klezmer met je doet. Het is feestmuziek, Joodse bruiloftsmuziek met die onmiskenbaar Oost-Europese insteek.

Inmiddels weten de zeven muzikanten precies hoe ze dit feestje bouwen. Er wordt gegeind en gespeeld met het publiek en virtuoze improvisaties doen alle sores vergeten. Het nieuwe album Fortuna vormt de basis van dit concert, maar ook de hoogtepunten van eerdere succesvolle shows zullen eraan bijdragen dat de temperatuur in de zaal naar zomerse waarden stijgt.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 22,50

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Spel: Jasper de Beer (contrabas en zang), Job Chajes (alt saxofoon en raps), Alec Kopyt (percussie en zang), Gijs Levelt (trompet), Joop van der Linden (trombone, percussie en zang), Janfie van Strien (klarinet, percussie) en Theo van Tol (accordeon)
Website: