Alles komt goed

Orkater

Muziektheater

Muziektheater dat werkt als een shot serotonine

Bestel kaarten

Wij leven in verwarrende tijden. Heel veel mensen zijn bang voor de toekomst. Maar dat is nergens voor nodig. Natuurlijk staan we voor grote uitdagingen, maar daar komen we uit. Want een mens wil niets liever dan de ander helpen. En daarmee redt hij zichzelf. Het is tijd voor een nieuw geluid.

Alles komt goed wordt muziektheater dat werkt als een shot serotonine, een voorstelling waarin zes personages met onvoorwaardelijk optimisme op zoek gaan naar een veelbelovende toekomst, naar hoop en nieuwe vergezichten. Geert Lageveen en Leopold Witte laten zich inspireren door (wetenschappelijke) artikelen, onderzoeken, theorieën en inzichten van Peter Kropotkin, Rutger Bregman en Frans de Waal. Voeg daar de gypsy jazz van Radek Fedyk en de rockklanken van Erik van der Horst aan toe en je weet: alles komt goed.

Veilig en vertrouwd 
Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers ook in deze coronatijd voorop. Zo is het noodzakelijk om vooraf online je kaarten te kopen, zijn er gescheiden looproutes en aangepaste zaalplattegronden en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je gewoon nog een drankje bestellen dat mee de zaal in mag want het moet natuurlijk wel een beetje gezellig blijven.

Goed om te weten: kom met maximaal 2 personen, met je huishouden of met een onbeperkt aantal kinderen. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wilt zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

 

 

 

 

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Zaal Ongeplaceerd - Normaal € 22,00

Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & info

Regie: Belle van Heerikhuizen (regie)
Spel: Myrthe Burger, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Geert Lageveen, Leopold Witte, Radek Fedyk en Erik van der Horst
Overig: Geert Lageveen en Leopold Witte (concept en tekst), Erik van der Horst en Radek Fedyk (muziek)
Website: